• Iida Leskelä

Uusi vuosi, uudet tilat Jyväskylässä


Hiljattain 1v täyttänyt Kauka on aloittanut toisen vuotensa osuuskuntana vauhdikkaasti!


Virkeän tekemisemme perusteella voisin sanoa, että usko itseemme on vahvistunut. Ensimmäisen yhteisen vuoden aikana olemme oppineet luottamaan omiin ideoihimme ja toistemme tukeen erilaisten yrityksemme sisäisten, sekä maailmanlaajuisten kriisien keskellä. Vaikeuksien kautta voittoon, eikö vain? Olemme onnistuneet ylläpitämään rohkaisevaa ja inspiroivaa ilmapiiriä luoda uusista ideoista liiketoimintaa ja uusia projekteja ja yhteistöitä on laitettu pyörimään jo heti vuoden alusta.


Kuva: Nella Manninen, Osuuskunta Kauka


Uutta energiaa olemme saaneet myös uusista työtiloista, kun pääsimme siirtymään jo heti vuodenvaihteen jälkeen Jyväskylän Lutakosta Kankaalle. Uudet toimitilamme sijaitsevat aivan Kuntokeskus Liikun vieressä, eli työhyvinvoinnista huolehtimisen tulisi onnistua jo ihan omalla painollaan! Pitkältä tuntuvan etätyökauden lomassa on taas virkistävää vaihtelua päästä välillä kunnollisiin työtiloihin, pois oman kodin seinien sisältä. Jatkamme kuitenkin omien arvojemme mukaisesti vastuullista toimintaa, joten suurin osa yhteisistä palavereistamme tapahtuu edelleen etäyhteyksillä. Olemme kuitenkin toiveikkaita tämän kevään suhteen, että pääsisimme vielä viettämään kunnolla yhteistä aikaa, koska se on meille arvokasta!


Meillä on herännyt myös toivo uudelleen tapahtumien järjestämiseen ja olemmekin jo mukana suunnittelemassa ainakin kolmea eri tapahtumaa Jyväskylässä tulevalle keväälle ja kesälle, joista kaksi tulisi toivottavasti toteutumaan jopa ihan virtuaalimaailman ulkopuolella. Kyseessä on rennompia puhujatapahtumia ja eksoottista kulttuuria. Odottelemme vielä innoissamme, että pääsemme kertomaan näistä lisää!!* * *Kaiken kaikkiaan meillä vallitsee nykyään ymmärrys, että maailma on auki kaikille ja kaikelle! Mikään ei ole mahdotonta, vaikka maailma joskus tuntuu nostavan ylitsepääsemättömiäkin vuoria eteemme. Niitä voi kiertää, tai keksiä aivan uudenlaisen innovaation ylittää ne. Joku keksi joskus lentämisenkin, vaikka sitä pidettiin täysin mahdottomana ihmiselle. Kaikesta voi tehdä mahdollista, kunhan pitää mielensä avoimena ja luottaa omaan visioonsa. On myös luotettava omaan luovuuteensa, vaikkei sillä vielä pystyisi muita vakuuttamaan. Joskus luovuutta ja viisautta on myös siinä, että päättää vuorenrinteellä kääntyä pois ja vaihtaa uuteen suuntaan. Päämääriä ja tavoitteita on hyvä asettaa, mutta se on ihan ok, jos jossain vaiheessa suunta vaihtuu. Siksi meille tärkeintä on itse matkasta nauttiminen. Matka opettaa eniten. Sen kyytiin kannattaa luottaa, vaikkei se aina seuraisi alkuperäistä suunnitelmaa.


Parempi ottaa askel väärään suuntaan ja katua, kun pysyä paikallaan saavuttamatta mitään.
Kirjoittanut,Iida Leskelä

120 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki