• Nella Manninen

Tiimiliiderin keväisiä ajatuksia

Päivitetty: 1. marrask. 2021

Olen tehnyt Kaukan parissa töitä nyt melkein kaksi vuotta. Aika on mennyt todella nopeasti. Tiimimme on oppinut paljon uusia taitoja ja kehittynyt huimasti lyhyessä ajassa. Jokainen työpäivä on erilainen, mutta töitä tehdään päivittäin saman huikean porukan voimin. Se on työssäni parasta! Arvostan työssäni vapautta, työ ilmapiiriä, joustavuutta sekä sen tuomia haasteita ja uusia oppimis mahdollisuuksia. Tällä hetkellä toimin tiimimme tiimiliiderinä. Haluan johtaa tiimiämme esimerkillä, innostavuudella sekä rennolla otteella. Luottoni tiimimme on kova ja uskon, että jokainen ymmärtää vapauden tuovan samalla vastuuta. Vahvuuteni ovat sosiaaliset taitoni, rakastan läheistä yhteistyötä asiakkaiden parissa, lisäksi olen hyvin tehokas sekä rohkea. Keskityn erityisesti kasvattamaan johtamisen osaamistani. Olen tällä hetkellä johtajuuden koulutusohjelmassa sekä luen paljon johtamisen kirjoja, joista tykkään viedä oppeja käytäntöön. Kirjat ovat muutenkin olleet kovalla kulutuksella ja otan mielelläni hyviä kirja vinkkejä vastaan!

Projekteja parin vuoden varrelle on mahtunut monia, niistä mieleen erityisesti on jäänyt Olobox, Jyväskylän Kesäpassi 2021 ja erilaisten tapahtumien järjestäminen. Oloboxin parissa tein töitä viime kesänä. Se antoi minulle mahdollisuuden päästä lähelle asiakkaita ja tuoda Lutakon alueelle viihtyisät olot hyvän ruuan, juoman sekä musiikin parissa. Kesäpassi projekti jatkuu edelleen ja se on todella lähellä sydäntäni. Olen Jyväskylästä kotoisin ja kotikaupunkini on minulle todella tärkeä. Kesäpassin tehtävänä on herättää Jyväskylän keskusta eloon ja saada lisää kuluttaja virtaa keskustan yrityksille. Vaikka maailmalla vallitseekin vielä korona, se ei ole hidastanut meitä vaan laittanut meidät tekemään töitä entistäkin kovemmin! Olen yhdessä mahtavien projektiryhmien kanssa järjestänyt monta etätapahtumaa yli sadalla hengelle. Tapahtumat ovat olleet hyvin viihtyisiä ja olemme saaneet hyvää palautta osallistujilta.

Olen todella onnellinen, sillä olen löytänyt oman kutsumus ammattini, joka on olla yrittäjä. Yrittämisessä mielestäni parasta on se, että pystyy itse työllistämään itsensä, on vapautta ja vastuuta, voin tehdä töitä mihin kellon aikaan vaan ja mistä lokaatiosta riippumatta. Tykkään siitä, että yrittäjyys haastaa minua joka päivä ja luo eteeni uusia mahdollisuuksia.

Tiimimme on täällä myös sinua varten! Meidän mielestämme kaikki ongelmat on tehty ratkaistaviksi! Vahvaa osaamista löytyy prospektoinnin, nettisivujen, innovoinnin sekä tapahtumatuotannon saralta. Ota rohkeasti yhteyttä, odotamme innolla yhteydenottoasi! Kun sinulla on ongelma, meiltä löytyy ratkaisu!


Aurinkoista alkukesää!

Nella Manninen

Team Leader

Osuuskunta Kauka25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki