• Iida Leskelä

Mihin päättyy meidän vuosi 2020?

Päivitetty: 14. tammik. 2021

Kauka on valmistautumassa jo glögit kädessä joululomalle, mutta nyt on vielä hyvä hetki palata muistelemaan meidän nousujohteista syksyämme 2020.


Pitkän etäkevään jälkeen huomasi, miten hyvää meille teki päästä taas syksyllä kasvotusten yrittämään yhdessä. Saimme toisistamme aivan uudenlaista virtaa viedä Osuuskunta Kaukaa eteenpäin ja pyyhimme kevään alkukankeudet taaksemme. Olemme löytäneet ja päässeet hyödyntämään yksilöidemme vahvuuksia ja samalla tiimin merkitys on korostunut tekemisessämme valtavasti. Tiimin voimin pääsee pitkälle, jos yhteinen suunta on kaikilla kirkkaana mielessä. 10 erilaisen yksilön ajatuksia voi olla välillä vaikea yhdistää, mutta olemme tehneet nyt joka päivä töitä sen eteen, että tiimissämme vallitsee tuottava yhteisymmärrys ja yhteisen tekemisen vimma.


Aloitimme meidän toimintamme kirkastamisen heti alkusyksystä, entisen Teamleaderimme Matti Linnan aloitteesta, keskittymällä yhden kokonaisen viikon tuotteistamiseen ja asiakashankintaan koko tiimin voimin. Selkeytimme meidän palvelutarjontaamme ja kehittelimme asiakashankintaa siihen suuntaan, että se luonnistuu jokaiselta tiimiläiseltämme tehokkaasti.


Palvelutarjontamme selkeytettyämme teimme myös nettisivu-uudistuksen ja päätimme kirkastaa koko meidän brändimme, jota olemme työstäneet markkinointitiimimme kanssa valmiiksi paketiksi Kaukan Brändikäsikirja-muotoon.


Kirkastimme myös koko liiketoimintasuunnitelmamme selkeäksi kokonaisuudeksi, jonka pohjalta on nyt helppo rakentaa tulevia markkinointi- ja myyntistrategioitamme.


Olemme löytäneet myös taloudenhallintaamme selkeämpiä ratkaisuja ja jakaneet vastuuta ja osaamista useammalle kuin yhdelle vastuuhenkilölle. Huomasimme, että saamme motivoitua koko tiimiämme enemmän, kun numerot tulivat läpinäkyvämmiksi kaikille. Toimme tätä ajatusta myös koko Tiimiakatemian yhteisöön ja saimme kaikkien tiimiyritysten kuukausittaisiin Vahvuuslaskenta-katsauksiin näkyviin pelkän liikevaihdon sijaan eriteltynä myös liikevoitot ja liikevoittoprosentit, jotta voimme motivoida toinen toistamme todellisilla numeroilla.


Tällä kaikella pohjatyöllä on ollut vaikuttava merkitys, joka tulee vielä korostumaan ensikeväällä. Olemme kuitenkin päässeet paiskimaan myös näkyvämpiä projekteja kuluneen syksyn aikana yhteistyössä mm. Mainosvirta OY:n, JYPin ja Jyväskylän Kaupungin kanssa.


B2B jälleenmyyntiä Mainosvirta OY:n kanssa tiiviissä yhteistyössä. Puolen vuoden yhteistyön aikana Jyväskylän alueen mainosnäyttöverkosto on kasvanut muutamasta näytöstä monen kymmenen mainosnäytön verkostoksi.


Laadukasta asiakaspalvelua jääurheilun parissa JYPin kotipeleissä tällä kaudella 2020–2021. Yhteistyö on työllistänyt 12 asiakaspalvelijaa meidän tiimiyrityksemme kautta JYPin kioskeille, josta olemme saaneet hyvää palautetta joka suunnasta.


Jyväskylän Kesäpassi 2021 yhteistyössä Jyväskylän kaupungin keskustan kehittämishankkeen, sekä Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n kanssa. Jyväskylän Kesäpassi 2021 julkaistaan ensi keväänä 15.05.2021 Yläkaupungin yön yhteydessä. Passiin on koottu ensi kesän sydäntä sykähdyttävimmät kaupungin keskustan liikkeiden tutustumistarjoukset, jotka tulevat olemaan voimassa koko kesän ajan.Näiden huikeiden yhteistöiden lisäksi, olemme päässeet kehittelemään upeita uusia palveluita, joista saatte varmasti kuulla ja nähdä ensi vuoden puolella lisää! Ja sormet jo syyhyävät, että päästäisiin järjestämään myös vastuullisia tapahtumia, kunhan tilanne sen sallii.
Vuonna 2021 tulemme näkymään enemmän ja olemme mukana luomassa jotain paljon suurempaa. Nyt kun pohjatyö on kunnossa, siitä on hyvä ponnahtaa ja jatkaa nousukiitoa. Menestys ei ole enää KAUKAna meistä!


Kirjoittanut,Iida Leskelä172 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki