• Osuuskunta Kauka

Titta Honkonen - HenkilöesittelyHeissan! Mun nimi on Titta Honkonen, oon 23-vuotias ilopilleri, kaikesta innostuja ja just se ”vain sulle voi käydä näin” -tyyppi Jyväskylän kupeesta Laukaasta! Tärkeimpiä juttuja mulle elämässä on perhe ja suku, ystävät, onnellisuus ja eläinten kanssa puuhaaminen. Mulla on kaksi kissaa ja hevonen, tulevaisuuden yhtenä haaveena hommata lisää nelijalkaisia perheeseen rescue-toiminnan kautta. Vaikkakin näiden nelijalkaisten kanssa harmaita hiuksia tuppaa tulemaan jo etuajassa ja usein joutuu juoksemaan tuulispäänä paikasta toiseen, oon niiden myötä kasvanut ja oppinut valtavasti tietynlaista vastuuta jo pienestä pitäen.

Nuorena tyttönä harrastin teatteria, josta sitten jäin pois oman hevosen myötä, mutta parina kesänä sen jälkeen jäin kesäteatteriin vielä herkkukioskille töihin. 15-vuotiaana aloitin työskentelemään Lidlillä, joka on työnantajani vielä tänäkin päivänä näin koulun ohella. Työkokemusta ja tietotaitoa sieltä on siis kertynyt jo hyvin. Lidlillä oon toiminut monissa eri tehtävissä, minkä koen pelkästään rikkaudeksi. Oon oppinut niin paljon eri asioita kaupan alalta, ja se onkin kasvattanut jonkinlaista nälkää oppia aina lisää.

Miksi Tiimiakatemia? Oon seikkailunhaluinen tyyppi ja Tiimiakatemia kolahti jo monta vuotta sitten seikkailuna, jonka haluun vielä joskus kokea. Ajatus käytännön kautta oppimisesta, tiimin sataprosenttisesta tuesta ja vapaudesta kokeilla niitä hulluimpia ideoita tuntui mulle täysin oikealle polulle. Ja oon kyllä täysin oikeassa paikassa ihan mahtavan tiimin kanssa. Meidän tiimi koostuu erilaisista persoonista ja monista osaamisista. Merkittävin asia, mitä itse tuon tiimiimme on varmasti se innostus kokeilla ja ideoida. Tiimiakatemian aikana haluaisin löytää sen tietyn jutun, mitä tehdä sitten ”isona”. Tällä hetkellä mua kiinnostaa eniten tapahtumatuotanto, ja unelmana onkin päästää mielikuvitus valloilleen ja järjestää jokin hieno tapahtuma, josta jäisi mahdollisesti jotain pysyvää. Lisäksi haluan oppia johtajuutta, niin muiden kuin itsenikin johtamista. Erilaiset visuaaliset hommat ja sisällöntuotanto markkinoinnin parissa kiinnostaa myös. Tiimiakatemialta voi avautua ovia myös kansainväliseen liiketoimintaan, mikä olisi ihan mahtava juttu. Aikomuksena siis verkostoitua, opetella ja kokeilla niin paljon itseäni kiinnostavia juttuja kuin suinkin mahdollista, jotta valmistuttuani tiedän minne päin suunnata ja voin olla tyytyväinen, että uskalsin kokeilla kaikkea mitä halusinkin.

Jos sulla heräsi kysyttäviä, hyviä vitsejä, ideoita tai ihan mitä vaan, hit me up!

Titta Honkonen

tittaaadacarolina@gmail.com

0404145459

136 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki