• Osuuskunta Kauka

Riikka Niemelä - HenkilöesittelyMoikka,

mun nimi on Riikka ja olen kotoisin Suonenjoelta. Olen käynyt kaikki aiemmat kouluni Suonenjoella ja lukion jälkeen muutin Jyväskylään työn perässä. Silloin maisemanvaihdos oli paikallaan, sillä melkein 20 vuotta samalla paikkakunnalla asuneena, sitä kaipasi jo hieman maisemanvaihdosta elämään. Olen asunut Jyväskylässä jo useamman vuoden ajan ja syksyllä 2019 aloitin opintoni Tiimiakatemialla. 

Olen itse painottunut työkokemukseni pohjalta luonnollisesti markkinoinnin suuntaan. Hoidan tällä hetkellä tiimiyrityksemme markkinointia ja olen mukana myös Tiimiakatemian markkinointitiimissä. Nämä tehtävät haastavat minua tällä hetkellä ja koenkin kehittyväni markkinoinnin saralla jatkuvasti lisää näiden roolien ansiosta. 

Markkinoinnin lisäksi minua kiinnostavat työn saralla erityisesti viestintä, johtaminen ja sisällöntuottaminen. Koen, että viestintä ja sisällöntuottaminen linkittyvät todella vahvasti markkinoinnin kanssa yhteen ja niiden kaikkien hallitseminen toisi hyvän kokonaisuuden tulevaisuutta ajatellen. Näiden lisäksi myös johtaminen kiinnostaa, sillä en voi koskaan tietää, jos tulevaisuudessa vaikka tarvitsisin johtamisen taitoja työssäni. Kaikki näistä taidoista ovat siis sellaisia, jotka eivät varmasti mene hukkaan elämässä, jos niitä Tiimiakatemialla vietettävien vuosien aikana opin. 

Yllä mainitsemieni työelämäntaitojen lisäksi minulla olisi haaveena oppia valokuvaamaan kunnolla. Videokuvaaminenkin olisi mahtavaa, mutta jos nyt ensin aloittaisin edes siitä valokuvaamisesta. Olen aina pitänyt valokuvaamisesta todella paljon, joten se olisi luonnollinen taito opetella kunnolla. Voi toki olla, että valokuvaus jää vain harrastukseksi, mutta mistä sitä koskaan tietää. 

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu muun muassa lenkkeilyä, kuntosalia, joogaa, tennistä ja jääurheilua. Olen ollut aina todella urheilullinen ja pitänyt erityisesti joukkuelajeista pienestä pitäen. Tällä hetkellä en itse ole minkään joukkueen toiminnassa mukana, mutta olen valmentanut ringetteä D-junioreille nyt viimeiset pari kautta. Toivon mukaan tulen itsekin vielä palaamaan jäälle. Tosin itse en enää ringette taustastani huolimatta taida palata lajin pariin, sillä viimeisimpänä harrastin jääkiekkoa. Jääkiekko onkin ollut itselleni aina luontevampaa, kuin ringette.

Urheiluharrastusten lisäksi harrastustaustaani kuuluu myös pianon soitto, joka on jättänyt minuun vahvan musikaalisen jäljen. Pidän edelleen niin soittamisesta kuin laulamisestakin, vaikka soittaminen onkin jäänyt jo hieman vähemmälle. On kuitenkin mahtavaa aika ajoin soittaa ja laulaa ihan vain omaksi huvikseni.

Jäikö minulta jotain sanomatta?

Ota yhteyttä:

Riikka Niemelä

riikkaniemela@outlook.com

0400257597

207 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki