• Osuuskunta Kauka

Rasmus Elomaa - HenkilöesittelyHeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Oon Rasmus vuonna -97 syntyny pojankoltiainen Laukaasta. Olen nähnyt yrittäjyyttä lähes koko elämäni isäni kautta, minkä takia pienellä sattuman kaupalla päädyin Tiimiakatemian penkille. Tuon yritykseemme sosiaalisuutta niin hyvässä kuin pahassa, mutta enemmän hyvässä. Olen myös meidän tiimimme kokki, vaikka on vaikeaa huomioida kaikki erikoisruokavaliot, niin pystyn siihen. “Sä teet tosi hyvää raparperipiirakkaa” - Nella Manninen 2020, Talouspäällikkö


Tiimiakatemian aikana haluan oppia pelaamaan tiimissä, oppia ihmisistä ja oppia kunnioittaen vanhempia yrittäjiä ja ottaa heidän niksinsä talteen, jotta pystyn itse tuottamaan palvelun, jota asiakkaat tulevat tulevaisuudessa tarvitsemaan. Myynti, markkinointi ja tapahtumatuotanto kuuluu myös listaan, jota haluan oppia oman akatemiaurani aikana. Hyvällä tuurilla, joku kyseisistä asioista saattaa jäädä elämään pitemmäksi aikaa ja 20-vuoden päästä katson, kun sen ajan akatemialaiset kantavat sen lippua vielä korkealla.


Työelämässä on tärkeää asenne ja olla reilu. Pitää muistaa myös kunnioittaa vanhempiaan, koska heiltä taidot ja opit tulevat, jotka saattavat olla hyvin hyödyllisiä tulevaisuudessa. Oman työurani aikana minulle on sanottu, että apua saa kysymällä, joten olen aina ongelmatilanteessa pyytänyt apua. 


Vapaa-ajalla tykkään liikkua, kuunnella musiikkia ja tehdä ruokaa. Ehkä joku päivä voisin koittaa tuottaakin musiikkia jollain muotoa. Suolaiset ruuat, kuten poronkäristys, kanaruuat ja ruokaisat salaatit, kuuluvat ehdottomasti semmoisiin ruokiin, joita on mukava tehdä. Nyt olen alkanut kiinnostumaan patikoinnista, joten olen siihenkin alkanut varustautumaan. Urheillessa minulla on kaksi mottoa ”liha tottelee kuria” ja ”Ei saa luovuttaa”. Näiden avulla jaksan aina suorittaa treenin loppuun. Urheilu on myös hyväksi mielenterveydelle, kun keskittyminen menee suorittamiseen. Tällöin koulun tuomat stressit ovat hetkeksi unholassa.


Tulevaisuudessa minulla on kolme unelmaa.


  1. oma perhe

  2. pystyä suojelemaan omaa perhettä

  3. pysyä terveenä

Tämmöiselle lukiokoulutuksen omaavalle Tiimiakatemia oli alkuun haastava, koska olin tottunut siihen, että opettajat ohjaavat mitä tehdään, milloin ja miksi. Toisen vuoden lähestyessä otan itseäni niskasta kiinni ja pistetään tämän yrityksen liikevaihto semmoiseen kuntoon, että talouspäälliköllä menee numerot ja aakkoset sekaisin.

Olen myös kiinnostunut hyväntekeväisyysprojekteista, vaikka ne eivät rahaa tuo, mutta pystyn tällöin antamaan ihmisille iloa. Joten jos sellaisia tehtäviä olisi tiedossa, niin rohkeasti yhteyttä minuun. 


Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ogelomaa/

232 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki