• Osuuskunta Kauka

Pavel Popov - HenkilöesittelyOlen 24 vuotias Varkaudesta kotoisin oleva yrittäjän alku. Harrastuksia löytyy juoksusta puukkojen takomiseen. Toimin tällä hetkellä meidän Osuuskunnassa hallituksen puheenjohtajana, sekä olen ollut jo monissa projekteissa projektipäällikön roolissa.


Tuon yritykseemme vahvaa asiakaspalvelu ja myyntikokemusta. Olen työskennellyt jo noin 9 vuoden ajan kaupan alalla, sekä tulkannut ja kääntänyt yrityksien nettisivuja suomen kielestä venäjän kielelle. Asiakastapaamiset ja asiakkaiden kontaktointi, sekä projektien haaliminen on minulle luontaista ja helppoa. Olenkin auttanut minun tiimiläisiäni menestymään ja poistamaan omaa asiakkaiden kontaktointiin liittyvää hermostelua ja epävarmuutta.


Haluan oppia tiimiakatemian aikana johtajuuden ja johtamiseen liittyviä käytännön tason taitoja. Toimitusjohtajan sekä konsultin ammatit kiinnostavat minua erityisesti tulevaisuudessa. Olen huomannut, että juuri johtaminen on minun vahvuuteni ja haluankin kehittyä siinä joka päivä paremmaksi käytännön johtamisen kautta. Minun mielestäni Tiimiakatemia on oiva paikka koittaa mitä erilaisimpia työtehtäviä ja projekteja, ei voi koskaan tietää mikä sattuu olemaan itselle mieluisaa työtä, jos ei ole mukana erilaisissa projekteissa ja kokeile eri ammattien työtehtäviä.


Pidän työelämässä tärkeänä jatkuvan itsensä kehittämisen halua. On tärkeää tiedostaa, että aina voi parantaa, ikinä kukaan ei ole ns. valmis omassa ammatissaan, aina on uusia vuoria, joita pitkin voi kiivetä. On myös tärkeää tiedostaa vuorikiipeilyn aikana, että jokainen tekee matkalla vähintään yhden jos useammankin harha-askeleen. Jokaisen on opittava käsittelemään omat virheet sekä epäonnistumiset ja opittava niistä. Minun oma asenne virheisiin on varsin yksinkertainen, virhe ei ole virhe jos siitä oppii. En koskaan häviä, koska opin jokaisesta epäonnistumisesta, nämä opit auttavat minua voittamaan tulevaisuudessa. Juurikin tällaisella asenteella pääsee pitkälle. Varsinkin jos ajatellaan yrittäjänä oloa, yrittäjän on oltava rohkea ja otettava riskejä, muuten ei tule tapahtumaan kehitystä ja vuorenhuippu jää saavuttamatta.


Valitsin Tiimiakatemian kauppakorkeakoulun ohitse sillä tiedän, että työelämässä arvostetaan käytännön kokemusta. Tiimiakatemialla tulen saamaan sekä tradenomin tutkinnon, että käytännön kokemusta markkinoinnista, viestinnästä, johtamisesta ja monesta muusta liiketoiminta osaamisen peruspilareista. 


Tiedän, että Tiimiakatemian jälkeen olen valmis mihin vain, sillä rohkeudella, periksiantamattomuudella ja päämäärätietoisuudella pystyn selättämään kaikki elämän tuomat haasteet.

246 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki