• Osuuskunta Kauka

Nella Manninen - HenkilöesittelyHei,

Olen parikymppinen pirtsakka pakkaus kotoisin Jyväskylästä. Olen asunut Jyväskylässä koko ikäni, mutta monien reissujen jälkeen haaveilen, että pystyisin jossain vaiheessa asumaan myös ulkomailla. 

Tuon mahtavaan osuuskuntaamme energiaa, positiivisuutta ja jatkuvaa innostusta. Hymyilen paljon ja iloitsen pienistä asioista. Haluan levittää iloa ja rentoa meininkiä sekä innostusta tiimimme päiviin. Yhteisöllisyys on minulle hyvin tärkeää ja siksi tunnen olevani etuoikeutettu, kun saan olla osana Kaukaa. Lisäksi omaan erinomaiset sosiaaliset taidot sekä minulla on paljon kokemusta asiakaspalvelusta. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja oppia kaikenlaisista yrityksistä ja työtehtävistä.

Työelämältä toivon joustavuutta, vahvaa työyhteisöä, haasteita sekä mahdollisuuksia oppia joka päivä jotain uutta. Minulla ei ole vielä unelma työtä, mutta se varmasti tulee jossain vaiheessa vastaan. Olen valmis kokeilemaan kaikkea ennen kuin löydän oman juttuni. Tärkein arvoni on olla onnellinen ja jos pystyn heräämään joka aamu onnellisena töihin uskon, että olen oikeassa paikassa. Tällä hetkellä Tiimiakatemiaa parempaa paikkaa ei minulle ole. Herääminen ei ole yhtään vaikeaa, kun tietää pääsevänsä töihin mahtavien ihmisten kanssa niin luovaan ympäristöön. 

Vapaa-aikani kuluu pitkälti urheilun ja kavereideni sekä perheeni parissa. Talvella rakastan lumilautailla, mennä pulkkamäkeen ja pelata sulkapalloa. Kesällä rakastan ulkoilla, lempi lajeihini kuuluu padel, golf, pitkät kävelylenkit sekä uiminen. Kaverini sekä perheeni ovat suuri osa elämääni. Vietän paljon aikaa kaksoissiskoni kanssa sekä olen hyvin läheinen äitini kanssa. Hän itse asiassa ehdotti, että hakisin Tiimiakatemiaan ja täällä sitä nyt ollaan. Kavereideni kanssa vietän aikaa urheilun parissa sekä rentoja iltoja vietellen.

10 faktaa minusta

  1. Lempi vuodenaikani on syksy

  2. Suurin intohimoni on matkustaa ja oppia eri maiden kulttuureista

  3. Rakastan viettää aikaa veden äärellä. Veneillä, uida ja viettää aikaa laiturilla

  4. Vaikka voittaisin 10 miljoonaa euroa, haluaisin silti tehdä töitä

  5. Mielestäni elämä on seikkailu ja siitä pitää ottaa kaikki irti

  6. Rakastan laittaa ruokaa ja leipoa

  7. Onnellisuuden lisäksi arvoihini kuuluu hyvinvointi, tasa-arvo, rehellisyys ja tiimityöskentely

  8. Haaveilen yrittäjyydestä

  9. Jos jotain aloitan niin teen sen kunnolla loppuun asti

  10.  Unelmanani on, että pystyisin ostamaan ensimmäisen asuntoni ennen kuin täytän 25- vuotta


Mitä muuta haluat tietää?  Ota yhteyttä nella.manninen@kolumbus.fi, 0445040599

242 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki