• Osuuskunta Kauka

Matias Alsio - HenkilöesittelyMoikka, oon Matias Alsio. Tulin kokemaan elämää maapallon päälle viime vuosituhannella ja tätä elämää on tullut katseltua jo 22 vuotta. Suurimman osan ajasta olen asunut Hyvinkäällä. En kuitenkaan viihtynyt aloillani, joten päätin suunnata kohti Jyväskylää. Vapaa-aikani käytän useimmiten asioihin, joista nautin. Kauniina kesäpäivinä ihastelen maisemia rullaluistimet jalassa viilettäen, tuulisina päivinä hyppynaruni sivaltelee ilmaa aika-ajoin hivellen maan pintaa. Talvisin nousen rinteen huipulle ihailemaan maisemia, suksilla lähdenkin pian kohti rinnettä jossa antaudun painovoiman vietäväksi. Tiimiakatemialla yrityksessämme toimin osuuskunnan hallituksen jäsenenä ja teen ulkoistettua yrityksille suunnattua (b2b) myyntityötä.


Tiimiakatemian aikana tavoitteenani on kehittyä huippumyyjäksi/liikemieheksi. Haluan oppia miten erottua joukosta, miten päästä huipulle. Tiimiakatemia antaa tälle hyvän pohjan, akatemia toimii ponnahduslautana tulevaisuuteen. Tiimiakatemialla jokainen pääsee oppimaan itsestään, missä on hyvä ja mikä saa sinut voimaan pahoin. Olen jo pitkään tiennyt haluavani olla yrittäjä, siksi päätinkin tulla haastamaan itseäni ympäristöön, jossa on turvallista yrittää ja saa neuvoa ja ohjausta oikeaan suuntaan. Tiimiakatemia luo ympäristön, jossa voi onnistua ja epäonnistua, oppia työelämästä. Opiskelun aikana toteutettavan yritystoiminnan kautta oppii ymmärtämään liikemaailmasta paljon enemmän kuin normaaleissa tradenomiopinnoissa, siksi onkin erittäin tärkeää olla omatoiminen ja vastuullinen omasta tekemisestä. Se, mitä oppeja akatemialta saa on täysin itsestä kiinni, onkin tavoiteltava jotain suurta ja pelottavaa, jotta löytää itsestään uusia puolia ja oppii yrittäjyydestä.


Työelämässä tärkeää on oppiminen. On tärkeää opetella uusia taitoja ja viedä niitä jatkuvasti käytäntöön. Varsinkin tulevaisuuden työmarkkinoilla tullaan arvostamaan sopeutumista, en usko että työnkuva tulee pysymään samana vuosia. On tärkeää pystyä sopeutumaan ja oppimaan uusia taitoja. Myynti on ja tulee aina pysymään tärkeänä. Ei ole väliä millaista työtä tulee tulevaisuudessaan tekemään, jos osaa myydä niin siitä on varmasti hyötyä. Hyvä myyntitaito tulee tarpeen vaikkei olisikaan myyntihommissa. Myyntihän alkaakin jo heti työhaastattelussa. 

Kiitos paljon kaikille lukijoille mikäli jaksoitte loppuun saakka. Ota rohkeasti yhteyttä verkkosivujemme kautta, Instagramissa DM-viestillä @alsioo tai LinkedIn kautta https://linkedin.com/in/matiasalsio/ tai soittamalla 0451190996.

Mukavaa päivänjatkoa! 

122 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki