• Osuuskunta Kauka

Maria Heikkinen - Henkilöesittely


Moikka! Mun nimi on Maria Heikkinen. Olen 25-vuotias yritteliäs nuori nainen, suoraan Laukaan Tiituspohjasta. 


Miten päädyin Tiimiakatemialle, on aika tavallinen tarina. Valmistuin 2015 Voionmaan urheilulukiosta. Urheilu-ura loppui samoihin aikoihin, enkä tiennyt ollenkaan mitä alkaisin seuraavaksi tekemään. Vietin neljä välivuotta tehden töitä ja reissaten ulkomailla. Samaan aikaan pohdin kovasti, mitä haluaisin elämälläni tehdä. Lopulta löysin täydellisen yhdistelmän käytäntöä ja teoriaa, ja näin päädyin Tiimiakatemialle.


Koen tuovani meidän Tiimiyritykseemme vähän särmää, sekä järjestystä. Olen aika sanavalmis ja suorasukainen tyyppi ja tykkään, että asiat hoituvat sulavasti. En oikein pidä kaaoksesta, vaikka varmasti sitä järjestän välillä itsekin, melkoinen hulivili kun olen. 


Mielestäni työelämässä on tärkeintä, että henkilöstö voi hyvin. Täytyy pitää huolta omasta, henkilöstön, sekä sidosryhmien työhyvinvoinnista. Se on myös asia, jota toivon tuovani Kaukaan. Haluan pitää huolta, että kaikilla on hyvä olla meidän tiimissämme. Kaikilla tiimimme jäsenillä pitäisi olla tervetullut olo aina, oli kyseessä sitten palaveri tai virkistysilta. Ideaalitilanne olisi se, että jokainen kokisi olevansa tärkeä ja tasavertainen jäsen tiimissämme. Näin jokainen uskaltaisi tuoda äänensä kuuluviin ja toteuttaa itseään.

 

Myös Tiimiakatemian jälkeen, toivon tekeväni töitä näiden samojen teemojen parissa. Ehkä voisin tulevaisuudessa olla vaikka joku hyvä ja hauska henkilöstöpäällikkö. Ken tietää ja aika näyttää. Joka tapauksessa tärkeintä on, että tulen aina olemaan reilu, luotettava ja helposti lähestyttävä työystävä. Sellainen, jonka kanssa on hyvä ja turvallinen tehdä töitä. Se on tärkein tavoitteeni.

62 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yhteystiedot

Osuuskunta Kauka

Kympinkatu 3 B

40320 Jyväskylä

osuuskunta.kauka@gmail.com

+358 45 351 9911

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2021 by Osuuskunta Kauka