• Osuuskunta Kauka

Kaisla Paajanen - HenkilöesittelyMoikka moi! Oon Kaisla Paajanen ja olen kaksikymppinen ja samalla meidän tiimin kuopus. Olen kotoisin Karstulasta, Keski-Suomen sydämestä. Mä olen suoraan lukion penkiltä hypännyt Tiimiakatemialle eli taskusta mulla löytyy pelkkä ylioppilastutkinto eikä sen suurempaa osaamista mistään tietystä alasta. Olen kuitenkin innokas oppimaan aina uutta ja siksi hainkin akatemialle, jotta voisin oppia uusia taitoja sekä oppia samalla yrittäjyydestä.

Tuon meidän tiimiyritykseen nuoruuden intoa ja rehellisyyttä. En halua myöskään, että tunnelma on tiimissä haudan vakava ja yritänkin usein keventää tunnelmaa parhaani mukaan. Olen tehnyt akatemialla vasta muutamia projekteja, mutta ne ovat pääosin kohdistuneet markkinointiin. Markkinoinnin parissa haluaisin jatkossakin toimia. Lisäksi toiveenani olisi päästä jossain vaiheessa tekemään projektia tapahtumatuotantoon liittyen.

Vapaa-aikanani tasapainottelen liikunnan ja sarjojen seuraamisen välillä. Liikuntaharrastuksiini kuuluvat muun muassa kuntosalilla käynti, tennis ja lenkkeily. Lisäksi taustaa minulta löytyy lätkästä ja säbästä. Joskus saatan myös aikani kuluksi soittaa viulua omaksi iloksi.

102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yhteystiedot

Osuuskunta Kauka

Kympinkatu 3 B

40320 Jyväskylä

osuuskunta.kauka@gmail.com

+358 45 351 9911

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2021 by Osuuskunta Kauka