• Osuuskunta Kauka

Jarkko Sirkiä - HenkilöesittelyMoikka,


Olen Jarkko Sirkiä, 24-vuotias nuorimies pääkaupunkiseudulta. Keski-Suomen keskustaan olen suunnannut Espoosta neljä vuotta sitten, kun avopuolisoni sai opiskelupaikan Jyväskylästä. Tuolloin siirryin itse silloisen HongKong-tavarataloketjun Jyväskylän toimipisteeseen ja tällä hetkellä olen kartuttanut työkokemusta kyseisessä firmassa jo kahdeksan vuoden ajan.


Halusin hakea Tiimiakatemialle kokeakseni uutta. Ajattelin, että yrittämisen kautta voisin löytää juuri itselleni sopivan työmuodon ja alan. Tällä hetkellä olen tiimimme asiakkuuspäällikkö ja haluan tässä roolissa oppia muun muassa B2B-asioimista. Oma vahvuuteni on ikään suhteutettuna pitkä työkokemus asiakaspalvelusta, minkä myötä pystyn tuomaan kokemuksellisia näkökulmia tiimimme keskusteluihin. Tulevaisuudessa haluaisinkin tehdä työtä erityisesti urheiluliiketoiminnan tai urheilutapahtumien parissa.


Liikunta ja erilaiset urheilulajit ovat aina kiinnostaneet minua, ja Espoossa asuessani harrastin liikuntaa lähes päivittäin. Salibandy tuli kuvioihin jo ala-asteella, ja sen jälkeen siirryin harrastamaan jalkapalloa, kuntosalilla käyntiä ja myöhemmin vielä yleisurheilua. Tällä hetkellä tapaan suunnata urheilemaan tai kalastelemaan aina silloin, kun vapaa-aikaa liikenee.


Jos tulee kysymyksiä mieleen, saa ja pitääkin kysyä!


Ota yhteyttä:


Jarkko Sirkiä

www.linkedin.com/in/jarkkosirkiä


200 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki