REFERENSSIT

Asiakkaitamme

Tältä sivulta löytyy asiakkaitamme sekä heidän kokemuksiaan siitä, miten me olemme onnistuneet auttamaan heitä. Uskotko meiltä löytyvän apua myös sinun yrityksesi ongelmiin? Kysy meiltä rohkeasti lisää!

JYP-logo-264x300.png
mainosvirtaoy_edited.jpg
lenzfi.jfif
oravannahkakauppa.png
https___rekry.saima.fi_staffpointhome_fi
trustmary_logo_RGB.png
IFMA_Finland-Chapter_21.png

Asiakkaiden kokemuksia meistä:

IMG_1189.jpg

IFMA Finland halusi toteuttaa uudet verkkosivut ja valitsi kumppanikseen Osuuskunta Kaukan. Projekti sujui todella hyvin, tiimi oli oma-aloitteinen ja toteutus eteni aikataulussa ja joustavasti. Käytännössä kerroimme speksit toteutustiimille, jonka jälkeen pidimme muutaman tilannekatsauksen, teimme korjausehdotukset ja kommentit kätevästi suoraan Wixin alustalle, ja projekti oli valmis.

Projektin helppous ylitti odotuksemme ja olemme oikein tyytyväisiä lopputulokseen!

Maija Patjas, hallituksen puheenjohtaja

IFMA Finland ry

Computer Screens
oravannahkakauppa.png

”Toteutettiin Kaukan kanssa Oravannahkakaupan prospektointi-palvelua jonka Kauka hoiti alihankintana. Kaukan kanssa yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja työ tehtiin tarkasti ohjeiden mukaan. Aikataulussa pysyttiin ja asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Kaukalla on hieno tapa kehittää asioita siihen suuntaan, että asiakas on tyytyväinen. Oravannahkakauppa on saanut Kaukalta tärkeitä apukäsiä asiakastöiden hoitamiseen ja on mukana kehittämässä Oravannahkakaupan toimintaa asiakaslähtöisempään suuntaan.”

Manta Tuomi,  Yrittäjä

Oravannahkakauppa 

Glass Buildings
mvoy_edited.jpg

”Kaukan asiakkuuspäällikkö oli meillä Mainosvirralla koordinoimassa Jyväskylän ulkoistettua jälleenmyyntiä noin puolen vuoden ajan. Myynti oli todella asiakaslähtöistä ja syntyi kauppoja joiden takana on helppo seisoa. 

Vahvuudet ovat ennen kaikkea asiakastapaamisilla ja asiakkaiden kanssa tapahtuvassa kontaktissa. Myyntijohtajan vinkkelistä voin käsi sydämellä kertoa olleeni tyytyväinen työpanokseen.”

Juho Vänskä, myyntipäälikkö
Mainosvirta Oy

Hockey Stick and Puck
JYP-logo-264x300.png

"Osuuskuntalaiset ovat työskennelleet kioskiemme kassoilla otteluiltoina. Luotettava porukka on paikalla sovitusti, aikatauluja on noudatettu ja kassatyöskentely on sujuvaa.
Olemme tyytyväisiä heidän panokseensa."

Tanja Rautanen, kioskivastaava
Jyp Jyväskylä Oy